Italië op tafel

Links

www.eva-sardinia.com
Gespecialiseerd in vakanties op Sardinië die met uiterste zorg zijn samengesteld. Alles is mogelijk: groep, individueel, camping, luxe resort, landelijk, strand. Eva Cortie zoekt het graag voor je uit.
 

www.ontdek-venetie-.nl
Zin in een leuke stedentrip naar Venetië? Op deze site vind je tips over idyllische bed&breakfast locaties, bezienswaardigeheden en nog veel meer over Italië.
 

www.allesoveritaliaanseten.nl
Ben je op zoek naar eens een ander pasta- of risottorecept kijk dan eens op deze site. Er staan heel veel recepten op, dus er zit altijd iets bij wat je lekker vindt. Regelmatig wordt de site aangevuld met nieuwe ideeën.
 

http://www.montesoffio.com
Je hart ophalen aan rust, ruimte en schone lucht. Kom helemaal tot rust in het prachtige country house tussen de heuvels van Le Marche van Anja en Emile. Doe weer nieuwe energie op door niets te doen, lekker te lezen in een hangmat of te dobberen in het zwembad. Stel je eens voor: geen buren, geen verkeer, geen lawaai rond je huis...

 

http://sardinieoptafel.nl
Zoek je een lekker Sardijns recept, dan vind je dat zeker op deze site. Makkelijk te bereiden en goed uitgelegd. Breng de authentieke Sardijnse smaak op tafel. En met onze ingrediënten kan het niet mislukken!